Доступність посилання

ТОП новини

У Львові за хабар затримали депутата облради – поліція


У Національній поліції України повідомляють про затримання у Львові депутата обласної радипід час отримання хабара.

«6 тисяч гривень неправомірної вигоди вимагав обранець, який також обіймає посаду керівника одного зі структурних підрозділів вишу, від підлеглого працівника. У разі одержання грошей посадовець пообіцяв не звільняти його із займаної посади», – повідомили у Нацполіції 8 червня.

Депутату повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368 Кримінального кодексу – прийняття пропозиції, обіцянки чи одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Ім’я затриманого не повідомляють.

8 червня Приморський районний суд Одеси обрав заступнику голови Миколаївської ОДА Миколі Романчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави у сумі 5 мільйонів 512 тисяч гривень.

4 червня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що першого заступника голови Миколаївської ОДА етапують до Одеси. Перед цим на сайті ГПУ повідомили, що Військова прокуратурою Південного регіону України затримала «на гарячому» 4 посадовців – заступника голови райдержадміністрації, помічника голови облради та першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації під час отримання хабарів на суму 90 тисяч доларів США.

XS
SM
MD
LG