Доступність посилання

ТОП новини

На 27-му виборчому окрузі у Дніпрі зафіксували порушення – КВУ


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

На 27-му виборчому окрузі у Дніпрі під час виборчої кампанії з довиборів депутата Верховної Ради зафіксовані порушення. Про це 10 червня на прес-конференції повідомив голова правління Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Станіслав Жолудєв.

За його словами, всупереч вимогам закону одна з кандидаток розмістила свою агітацію у громадському транспорті. Окрім того, зазначив Жолудєв, інша потенційна кандидатка, яка не є офіційно зареєстрованою, активно веде агітаційну кампанію.

«Є кандидати, які намагаються використовувати рекламні площі до реєстрації, щоб менше світити у звітах з фінансової діяльності», – сказав він.

За даними з ЦВК, станом на 10 червня кандидатами на 27-му окрузі зареєстровано 18 осіб, 10 із них – самовисуванці, 5 – жінки. Серед кандидатів кілька нинішніх та екс-депутатів міських та обласної рад, екс-заступник міського голови, кілька бізнесменів.

Довибори до Верховної Ради України на мажоритарному окрузі №27 з центром у Соборному (Жовтневому) районі Дніпра оголосили через те, що депутат від округу Борис Філатов склав мандат у зв’язку з обранням його міським головою. Вибори мають відбутись 17 липня.

XS
SM
MD
LG