Доступність посилання

ТОП новини

Поліція не знайшла вибухівки в одеському Будинку профспілок


Будинок профспілок в Одесі
Будинок профспілок в Одесі

Унаслідок перевірки будівлі Будинку профспілок в Одесі і прилеглої території ніяких вибухонебезпечних речовин чи предметів не виявили, повідомила поліція Одеської області.

Раніше в неділю пресова служба Національної поліції на Одещині повідомляла, що вдень на телефонну спецлінію «102» надійшло анонімне повідомлення про мінування Будинку профспілок, через що там почали перевірку.

В Одесі час від часу невідомі заявляють про мінування Будинку профспілок чи всієї площі Куликове поле, де він розташований. Досі ці повідомлення виявлялися неправдивими.

Від 2014 року Будинок профспілок в Одесі пов’язують із трагічними подіями 2 травня того року: тоді через пожежу, що стала наслідком протистояння проросійських і проукраїнських сил, при спробах вистрибнути з будівлі і внаслідок застосування проросійськими активістами вогнепальної зброї там загинули 42 людини з обох сторін конфлікту; перед тим проросійські активісти з вогнепальної зброї вбили шість учасників проукраїнського маршу, що спричинило протистояння. Цього року на роковини тих подій, 2 травня, також було повідомлення про мінування Куликового поля.

XS
SM
MD
LG