Доступність посилання

ТОП новини

Стрілянина на Тернопільщині: 4 людини загинули, 2 – поранені


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція Тернопільської області повідомляє про загибель чотирьох людей і поранення ще двох внаслідок стрілянини пізно ввечері 22 серпня.

За даними правоохоронців, у селі Бабинці Борщівського району 45-річний місцевий житель, ймовірно, на ґрунті ревнощів убив свою дружину. Коли на місце прибули поліцейські, чоловік погрожував самогубством і відмовлявся здаватися, а згодом забарикадувався у підсобному приміщенні і почав стріляти.

У поліції уточнили, що серед загиблих – двоє поліцейських, нападник і його дружина, поранені – двоє правоохоронців. Раніше повідомляли про двох загиблих поліцейських і вбитого нападника, а також про одного пораненого.

Керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, коментуючи заяви про те, що на місце події правоохоронці прибули без належного екіпірування, заявив, що поліцейські мали зброю, бронежилети і каски.

Зараз на місці події перебуває голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Сьогоднішню трагедію вона назвала «чорним днем» для української поліції.

XS
SM
MD
LG