Доступність посилання

ТОП новини

Суд арештував одного з трьох поліцейських, підозрюваних у вбивстві жителя Миколаївщини


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Центральний районний суд Миколаєва вирішив арештувати до 25 вересня одного з трьох поліцейських, яких підозрюють у вбивстві жителя селища Криве Озеро.

Підозрюваний у суді своєї провини не визнав.

Клопотання щодо ще двох затриманих поліцейських суд продовжує розглядати.

Двом підозрюваним інкримінується перевищення службових повноважень, одному – убивство людини.

Арештувати усіх трьох чоловіків без права застави суд просила прокуратура Миколаївщини.

24 серпня прес-служба прокуратури Миколаївської області повідомила, що розслідує дії поліцейських, які застосували фізичну силу і спецзасоби при затриманні чоловіка у селищі Криве Озеро, в результаті чого він загинув.

Через це біля прокуратури і райвідділу поліції із поліцією зібралися близько 200 місцевих жителів.

Слідчий відділ прокуратури Миколаївської області розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень поліцейськими.

Тіло потерпілого направили для проведення судово-медичної експертизи до Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз, щоб встановити реальні причини смерті.

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що проведена прокуратурою Миколаївської області експертиза встановила, що померлого били і в нього стріляли з травматичної зброї.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про намір змінити керівництво Миколаївського обласного управління поліції. Крім того, у МВС вирішили розформувати відділення поліції Кривого Озера і призначити новий склад.

XS
SM
MD
LG