Доступність посилання

ТОП новини

СБУ готова надати державну охорону депутатові Юрію Шухевичу – Ткачук


Олександр Ткачук
Олександр Ткачук

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявляє, що в Службі безпеки України вже працюють над проханням керівника фракції Радикальної партії Олега Ляшка щодо надання державної охорони народному депутатові Юрію Шухевичу. Про це він сказав у коментарі Радіо Свобода.

«Якщо СБУ отримає наказ, то ми його негайно виконаємо, але й зараз, не чекаючи наказу, наша служба працює над цим питанням. Хочу наголосити, що оскільки звернення від пана Ляшка пролунало і до президента, і до СБУ, то фактично два органи державної влади працюють паралельно», – сказав він.

За словами Ткачука, вже розпочате оформлення необхідних документів, які передбачають у разі виявлення законних підстав надання державної охорони особам, життю яких загрожує небезпека.

Сьогодні з парламентської трибуни Олег Ляшко заявив, що члену фракції Радикальної партії Юрію Шухевичу загрожує небезпека, посилаючись на повідомлення з надійних джерел. Ляшко вважає, що смерть однофракційця хочуть використати «для дестабілізації ситуації та для реалізації московського плану підриву України зсередини».

XS
SM
MD
LG