Доступність посилання

ТОП новини

Троє українських військових загинули в районі Світлодарської дуги – штаб АТО


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Троє українських військових, рятуючи побратима, загинули в районі Світлодарської дуги на Донеччині, повідомили у штабі української воєнної операції на Донбасі.

«Командуванням частини одразу було організовано пошук наших військовослужбовців. Тіла були знайдені, проте евакуювати їх не вдалося внаслідок сильної вогневої протидії противника», – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці штабу.

За уточненими даними, які штаб оприлюднив через годину після першої заяви, інцидент стався 2 травня. Зараз триває процедура щодо повернення тіл військових, повідомляють у штабі.

В угрупованні «ДНР» заявили 3 травня про обстріли з українського боку, внаслідок яких, за їхніми даними, є загиблі цивільні. Підтвердження з інших джерел цієї інформації наразі немає.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG