Доступність посилання

ТОП новини

Трьох українських військових поранено за добу – штаб АТО


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Троє українських військових отримали поранення з початку доби, повідомляє штаб української воєнної операції на Донбасі. За даними штабу, українські позиції 4 травня обстрілюють по всіх напрямках.

Перед цим штаб повідомив, що переговори із представниками угруповання «ДНР» про передачу Україні тіл загиблих 2 травня на Світлодарській дузі на Донеччині військовослужбоців тривають.

«У рамках гуманітарного проекту Збройних Сил України «Евакуація 200», одразу ж після підтвердження факту загибелі наших захисників, розпочалася процедура щодо повернення тіл героїв на підконтрольну Україні територію. Уже з 2 травня, українська сторона готова у будь-який час прийняти тіла загиблих захисників для подальшої їх передачі родичам. Проте вже третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України», – йдеться у повідомленні.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР», своєю чергою, повідомляють про обстріли їхніх позицій з боку української сторони протягом доби.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG