Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: бойовики минулої доби з мінометів обстріляли Попасну на Луганщині


За даними поліції, під обстріл з мінометів потрапили три вулиці Попасної
За даними поліції, під обстріл з мінометів потрапили три вулиці Попасної

У поліції заявляють, що підтримувані Росією бойовики минулої доби обстріляли місто Попасна на Луганщині.

Як повідомляє прес-служба поліції, під обстріл з мінометів потрапили три вулиці міста, внаслідок обстрілу пошкоджені будинки мирних жителів.

«Протягом доби 7 травня бойовики з мінометів обстрілювали Попасну та прилеглі території. Внаслідок обстрілу пошкоджені вікна в будинку на вулиці Грушевського. На вулиці Першотравнева внаслідок розриву міни пошкоджено вікна будинку, господарчу будівлю, автомобіль та лінію електропередачі. Також пошкоджено вікна у будинку технічної контори станції Попасна Донецькій залізниці на вулиці Ватутіна», – повідомили в поліції.

Правоохоронці зазначають, що даних про постраждалих серед мирних жителів немає.

В угрупованні «ЛНР» це повідомлення не коментують, але у свою чергу звинувачують українських військових в обстрілах минулої доби населених пунктів Фрунзе, Калинове і Сокільники.

За останніми даними ООН, від початку збройного конфлікту на сході України загинули майже 10 тисяч людей.В ОБСЄ повідомляли, що станом на 30 березня від початку року в зоні бойових дій на Донбасі постраждали 116 цивільних, 21 людина загинула.

Конфлікт триває від квітня 2014 року. Росія неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає лише присутність російських «добровольців» на Донбасі.

XS
SM
MD
LG