Доступність посилання

ТОП новини

Трамп заявив про повну довіру до радника і зятя Кушнера – ЗМІ


Дональд Трамп (л) і Джаред Кушнер
Дональд Трамп (л) і Джаред Кушнер

Президент США Дональд Трамп заявив, що «повністю довіряє» своєму раднику і зятеві Джареду Кушнеру, цитує його слова 28 травня видання The New York Times.

«Кушнер виконує велику роботу для нашої країни, працюючи над програмами, які дозволять заощадити мільярди доларів», – передає видання.

Попри повідомлення про зустрічі Кушнера з російським послом Сергієм Кисляковим ще до вступу Трампа на посаду, сам американський лідер у Twitter звинуватив ЗМІ в публікації «фальшивих історій», отриманих через витік інформації з Білого дому.

Днями The Washington Post з посиланням на американських чиновників повідомило, що зять президента США Джаред Кушнер після виборів пропонував створити канал для секретного зв’язку між командою Трампа та Кремлем. Цю пропозицію Кушнер, за даними видання, обговорював на зустрічі з послом Росії в США Сергієм Кисляком 1 або 2 грудня 2016 року у Нью-Йорку.

Демократи в Конгресі вже зажадали, щоб Кушнер дав свідчення перед комітетами Сенату і Палати представників, які розслідують можливі зв’язки представників кампанії Трампа з Росією. Зятя президента критикують як за те, що він зустрівся з послом ще до офіційного вступу Трампа на посаду, так і за предмет обговорення. Кушнер – єдиний чинний посадовець Білого дому, дії якого детально аналізують.

XS
SM
MD
LG