Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман прибув із офіційним візитом до Хорватії


Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 12 червня прибув із офіційним візитом до Хорватії. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів і сам голова уряду у Facebook.

«Минулого року після першого в історії візиту прем’єр-міністра Андрея Пленковича до України ми розпочали новий етап розвитку взаємовідносин між нашими державами. Переконаний, під час дводенного візиту та участі у роботі українсько-хорватського бізнес-форуму ми значно розширимо сфери нашої співпраці», – написав Гройсман.

«Про ефективну взаємодію не лише в економічній, але й енергетичній сфері також свідчить досягнута домовленість між «Укргазвидобуванням» та хорватською компанією Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd щодо виконання робіт з буріння у Полтавській області. Сума угоди, укладеної через систему Prozorro, складає 786 мільйонів євро, що на 20% нижче очікуваної вартості. І це лише один із багатьох аспектів взаємовигідної співпраці наших країн», – додав голова українського уряду.

Як інформує урядова прес-служба, під час візиту Гройсман зустрінеться із прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, головою хорватського Сабору (парламенту) Горданом Яндроковичем, президентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович.

У травні Верховна Рада ратифікувала міжурядову угоду з Хорватією про економічне співробітництво.

XS
SM
MD
LG