Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі внаслідок обстрілів 3 військових поранені


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі в результаті обстрілів троє українських військовослужбовців поранені.

Як повідомляє прес-центр штабу, сьогодні підтримувані Росією бойовики 22 рази порушили режим тиші, зокрема 9 разів застосували артилерійське озброєння, заборонене Мінськими угодами.

За даними штабу, на приморському напрямку сепаратисти з мінометів калібру 120 міліметрів вели вогонь по позиціях Збройних сил України поблизу Гранітного і Чермалика.

На донецькому напрямку, як повідомляють у прес-центрі, зі 152-міліметрових артилерійських систем бойовики відкривали вогонь по оборонних укріпленнях українських військових біля Авдіївки, також були обстріли з танка.

На Луганщині сепаратисти відкривали по опорних пунктах ЗСУпоблизу Станиці Луганської, Новоолександрівки та Катеринівки, додають у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що українські військові минулої доби 71 раз порушили режим тиші, загинув бойовик. В угрупованні «ЛНР», зі свого боку, заявляють про 13 порушень режиму тиші.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG