Доступність посилання

ТОП новини

МЗС України: Росія запровадила реєстрацію іноземців на час футбольних турнірів


Росія з 1 червня до 12 липня цього року і з 25 травня по 25 липня 2018 року запровадила норму про обов’язкову реєстрацію іноземців у містах, де відбуваються футбольні турніри, повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України.

«Російська Федерація запровадила обов’язкову норму щодо постановки на облік іноземців, які прибувають на територію міст Казань, Москва, Санкт-Петербург, Сочі в період з 1 червня по 12 липня 2017 року в час проведення Кубка конфедерацій-2017, протягом однієї доби з моменту їх прибуття. Ця норма діятиме також під час проведення в Російській Федерації чемпіонату світу з футболу 2018-го», – йдеться в повідомленні департаменту в Facebook.

У зв’язку з цим МЗС закликає громадян України, які планують поїздки до Росіїу зазначений період 2017 року і з 25 травня по 25 липня 2018 року – в міста Волгоград, Єкатеринбург, Казань, Калінінград, Москва, Нижній Новгород, Ростов-на-Дону, Самара, Санкт-Петербург, Саранськ, Сочі, зареєструватися протягом однієї доби за місцем прибуття у відповідних територіальних органах Міністерства внутрішніх справ Росії.

Раніше Міністерство закордонних справ України неодноразово рекомендувало громадянам України утриматися від відвідання Росії, заявляючи про збільшення числа провокацій з боку російських силових структур стосовно українців і безпідставних затримань громадян України.

XS
SM
MD
LG