Доступність посилання

ТОП новини

Окремі підрозділи ЗСУ поліпшили тактичне положення – штаб


Вуглегірська ТЕС, розташована неподалік від Світлодарської дуги, де тривають бойові дії
Вуглегірська ТЕС, розташована неподалік від Світлодарської дуги, де тривають бойові дії

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що в зоні бойових дій «окремі підрозділи ЗСУ покращили тактичне положення».

«Збройні сили України суворо дотримуються мінських домовленостей, відповідно до положень яких можуть зміцнювати або переобладнувати свої позиції, передислоковуватися в межах територій, визначених цими домовленостями. Окремі підрозділи Збройних сил України на луганському напрямку покращили тактичне положення з метою поліпшення умов спостереження за противником і ведення оборонного вогню у відповідь на провокативні обстріли російсько-окупаційних військ», – ідеться в оприлюдненому зранку 23 листопада повідомленні українських військових.

22 листопада волонтер Юрій Мисягін у Facebook заявив, що «військові різними підрозділами 54-ї бригади та доданого їм 24-го батальйону «Айдар» були змушені планувати і провести військову операцію на Світлодарській дузі». «У результаті… було звільнено кілька селищ, жителі яких зустріли нашу піхоту як визволителів, також були взяті під наш контроль кілька стратегічних висот», – вказав Мисягін.

У публічних повідомленнях сепаратистів у соцмережах також містяться свідчення про втрату ними позицій поблизу окупованої Горлівки.

XS
SM
MD
LG