Доступність посилання

ТОП новини

Біатлон: Мартен Фуркад здобув перемогу в індивідуальній гонці в Рупольдингу


Лідер загального заліку Кубка світу з біатлону француз Мартен Фуркад
Лідер загального заліку Кубка світу з біатлону француз Мартен Фуркад

У німецькому Рупольдингу 10 січня індивідуальною гонкою стартував п’ятий етап Кубка світу з біатлону. Перемогу в класичних перегонах на 20 кілометрів здобув лідер загального заліку Кубка світу француз Мартен Фуркад, якому більш як на хвилину випередити найближчого переслідувача не завадив навіть один промах.

Другим став чеський снайпер Онджей Моравец, п’ять секунд йому програв головний конкурент Фуркада в загальному заліку норвежець Йоганнес Тінгнес Бьо, який схибив одного разу.

Найкращим із українців став Артем Прима – 26-й результат з двома хвилинами штрафу (відставання – 3 хвилини 53 з половиною секунди). Дмитро Підручний з трьома промахами не зміг увійти до залікової зони, він 41-й, програш часу Фуркада склав 4 хвилини 43 з половиною секунди. Третім в українській збірній фінішував Артем Тищенко – один промах, 49-те місце.

Змагання в Рупольдингу продовжаться 11 січня індивідуальною гонкою серед жінок. У п’ятницю відбудеться чоловіча естафета, в суботу – жіноча, в неділю програму п’ятого етапу Кубка світу завершать гонки з масовим стартом.

XS
SM
MD
LG