Доступність посилання

ТОП новини

Мінінфраструктури: в Україні через негоду затримується доставлення пошти


У Міністерстві інфраструктури повідомили, що через негоду в Україні затримується доставлення пошти. Згідно з повідомленням на сайті відомства, затримки спостерігаються у дев’яти областях – Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Херсонській та Черкаській.

Повідомляється, що в Дніпропетровській, Луганській, Черкаській областях пошта має надійти до 26 січня включно, в інших областях – до кінця дня 25 січня.

За повідомленням авіакомпаній, які обслуговують перевезення міжнародної пошти до різних країн світу, аеропорт «Бориспіль» інформує про затримки в обслуговуванні вантажів та пошти як на імпорт, так і на експорт через погіршення погодних умов.

«Запевняємо, що «Укрпошта» робить усе можливе для якнайшвидшого відновлення термінів доставки кореспонденції», – йдеться в повідомленні.

Від 23 січня, головним чином – на півдні та сході України – погіршилися погодні умови через випадання мокрого снігу та ожеледицю, втім синоптики кажуть, що вже з 27 січня ставатиме тепліше.

XS
SM
MD
LG