Доступність посилання

ТОП новини

Справу сина депутата Попова, якого підозрюють у розбої, направили до суду – поліція


Кримінальне провадження щодо Богдана Попова, неповнолітнього сина народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Попова, завершили, обвинувальний акт направили до суду, повідомила поліція Києва у Facebook.

«У Києві судитимуть двох неповнолітніх за розбійний напад на магазин. Погрожуючи продавцям та відвідувачам зброєю, зловмисники забрали із каси 2500 гривень. Одного із фігурантів на місці злочину впіймали небайдужі чоловіки, а іншого – через кілька хвилин затримали поліцейські. Зараз обвинувальний акт перебуває на розгляді в суді. Хлопцям загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією майна», – заявили в поліції.

28 листопада прокуратура повідомила двом підліткам 2002 і 2003 року народження, зокрема і синові депутата Попова Богданові, про підозру в «розбої» через напад на магазин в Оболонському районі Києва.

На місці події правоохоронці вилучили та направили на відповідну експертизу предмет, схожий на пістолет та магазин із шістьома патронами.

29 листопада суд обрав обом хлопцям запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Ігор Попов висловив жаль з приводу інциденту і через те, що мало часу приділяв вихованню сина. Він пообіцяв «провести виховну роботу».

XS
SM
MD
LG