Доступність посилання

ТОП новини

Єлісєєв розповів, що Київ планує обговорювати з заступником держсекретаря США Салліваном


Костянтин Єлісєєв
Костянтин Єлісєєв

Заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв повідомив, що Київ, серед іншого, планує обговорити ситуацію на Донбасі і питання дотримання прав людини на території анексованого Криму з заступником державного секретаря США Джоном Салліваном під час його візиту до України. Про це Єлісєєв розповів в ефірі Радіо Свобода.

«Ми хотіли би час візиту обговорити відомі питання щодо врегулювання ситуації на Донбасі, про порушення прав людини на території Криму. Звичайно, ми би хотіли порушити питання про відновлення роботи двосторонньої українсько-американської комісії, це питання потребує вже давно позитивної динаміки і відновлення роботи», – зазначив представник Адміністрації президента.

За його словами, сторони також обговорюватимуть зміцнення оборонної співпраці і в сфері безпеки, а також скоординуємо позиції щодо розгортання миротворчої місії на Донбасі.

Важливо, що Саліван приїде до України після Мюнхенської конференції з безпеки, додав Єлісєєв.

Цього тижня, 21 лютого, в Україну з візитом прибуде заступник державного секретаря США Джон Салліван. Як повідомлялося, він проведе зустріч з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і главою МЗС Павлом Клімкіним.

XS
SM
MD
LG