Доступність посилання

ТОП новини

Кличко доручив забезпечити дотримання строків надання адмінпослуг у ЦНАПах


Віталій Кличко
Віталій Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко доручив забезпечити дотримання термінів розгляду заяв про надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру, що надаються у ЦНАПах.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, у січні цього року структурні підрозділи КМДА розглянули 5 263 заяви про надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру, ще 90 397 заяв зареєстровано.

У КМДА повідомляють, що структурні підрозділи не дотрималися термінів розгляду 973 документів, а в районних держадміністраціях порушені терміни розгляду понад 14 300 заяв.

За даними КМДА, найнижчий рівень порушень у Шевченківській, Голосіївській і Подільській райдержадміністрації, а також у в департаменті культури, у Київраді і департаменті державного архітектурно-будівельного контролю.

Центри надання адмінпослуг працюють за принципом «єдиного офісу» та «відкритого простору». У межах одного приміщення надають послуги представники різних органів влади. ЦНАПи почали створюватися у 2013 році на виконання закону України «Про адміністративні послуги».

XS
SM
MD
LG