Доступність посилання

ТОП новини

КВУ: екзит-поли у Дніпрі, на Прикарпатті й на Чернігівщині засвідчили перевагу Ричкової, Насалика й Микитася


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Комітет виборців України повідомив результати екзит-полів, проведених на трьох із округів, де в неділю відбувалися проміжні вибори народних депутатів України.

Екзит-поли на замовлення КВУ провів Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS, їхні останні результати стосуються 19-ї години, тобто за годину до завершення голосування, рівень похибки у презентації, наведеній КВУ, не вказаний.

За цими даними, в окрузі № 27 у Дніпрі самовисуванка, волонтер Тетяна Ричкова на 19-у годину мала 46,1 відсотка голосів, її головний суперник, самовисуванець, колишній секретар міськради, підприємець Загід Краснов – 30,5 відсотка, всі інші – лічені відсотки.

В окрузі № 85 в Івано-Франківській області на 19-у годину Сергій Насалик від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» отримував 22,1 відсотка, Віктор Шевченко від партії «Укроп» – 18,7 відсотка. Інші кандидати йдуть зі значним відставанням.

А в окрузі № 206 у Чернігівській області самовисуванець Максим Микитась мав на 19-у годину 32,0 відсотка, Юрій Власенко від «Батьківщини» – 28,4 відсотка, інші значно менше.

По інших округах КВУ даних не оприлюднював.

Тим часом в округах здійснювалися й інші екзит-поли, результати яких відмінні.

Проміжні вибори до Верховної Ради України відбулися 17 липня на 7 одномандатних округах.

XS
SM
MD
LG