Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ рекомендує створити Тимошенко належні умови в суді щодо справи «ЄЕСУ»


Комісія МОЗ рекомендує Київському райсуду Харкова створити належні умови для перебування екс-прем’єра Юлії Тимошенко на судовому засіданні у справі корпорації «Єдині енергетичні системи України» (ЄЕСУ) 25 червня.

«Держпенітенціарна служба України повідомляє, що керівництво Качанівській виправній колонії отримало листа від судді Київського райсуду про виклик 25 червня Тимошенко до суду для участі в судовому процесі по справі ЄЕСУ», – повідомляє прес-служба Держпенітенціарної служби України у вівторок.

«У зв’язку з цим, за відповідним запитом ДПтС медкомісія МОЗ рекомендувала суду створити належні та особливо комфортні умови для перебування Тимошенко в приміщенні суду під час проведення судового слухання кримінальної справи», – наголошується в повідомленні.

На 25 червня заплановане засідання Київського райсуду Харкова у справі колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко щодо порушень у діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», яку вона очолювала у 1995-1997 роках.

21 травня Київський районний суд Харкова оголосив перерву у розгляді справи колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України» до 25 червня. На початку судового засідання представник державного обвинувачення Віктор Лобач, ґрунтуючись на документах медичної комісії, згідно з якими лікарі не рекомендують підсудній переривати процес реабілітації, заявив клопотання про перенесення засідання.
XS
SM
MD
LG