Доступність посилання

ТОП новини

В офісі Femen знайшли пістолет, гранату і мішені з фото Путіна і Кирила


В офісі FEMEN знайшли зброю
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:19 0:00
Міліція провела обшук в київському офісі жіночого руху Femen. Як повідомляють представники Femen і очевидці, міліція знайшла предмети, схожі на пістолет, набої, гранату, а також портрети Володимира Путіна і глави Російської православної церкви, патріарха Московського Кирила з намальованими на них мішенями.

Як повідомила Радіо Свобода активістка Femen Олександра Шевченко, ці предмети знайшли під стелею в одній з кімнат. Як повідомили активісткам організації в міліції, приводом для обшуку став анонімний телефонний дзвінок про ймовірну наявність вибухових речовин в офісі Femen на вулиці Михайлівській у Києві. За словами представників Femen, лідер організації Ганна Гуцол, яка й орендує приміщення, не давала згоди на проведення обшуку.

Представники МВС відмовилися коментувати інцидент на місці події і порадили звертатися до прес-центру міністерства. Вони попросили журналістів залишити приміщення і не заважати проведенню слідчих дій. В офісі поблизу місця виявлення предметів (під стелею біля входу) зняли відбитки пальців.

Як стверджує адвокат Ярослав Яценко, свідками під час обшуку були двоє чоловіків, які «нагадували безпритульних», і ймовірно, були в нетверезому стані.

За словами Олександри Шевченко, сьогодні офіс у Києві взагалі планували закрити. Вона заявляє, що обшук можна розглядати як помсту за акції, спрямовані проти Володимира Путіна і російського патріарха Кирила.
XS
SM
MD
LG