Доступність посилання

ТОП новини

Активісти закликали не купувати російський бензин


Активісти закликали не купувати російський бензин
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:03 0:00
Активісти громадського руху «Відсіч» провели флешмоб на одній із бензозаправок Києва, закликаючи українців не заправлятися на російських АЗС. На їхню думку, автомобілісти таким чином «спонсорують російську воєнну агресію на території України».

Активісти, розгорнувши 10-метровий плакат із написом «Не заправляйся пальним окупанта», перекрили в’їзд до АЗС. Після цього троє учасників акції під’їхали до заправки на іграшкових машинках і заправилися пальним. Проте, за їхніми словами, навіть пластмасові машини, заправлені російським бензином відмовлялися працювати.

Учасники акції закликали власників автомобілів відмовитися від послуг російських АЗС, до, яких за їх словами належить «Лукойл», «ТНК», «Формула», «Смайл», «Газпром нефть».

Минулого місяця Росія анексувала український Крим. На початку квітня в Луганську, Харкові і Донецьку агресивні молодики з проросійськими гаслами із гаслами федералізації захопили адмінбудівлі в цих містах. На даний час ситуація на сході й півдні України залишається складною.
XS
SM
MD
LG