Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко доручив уряду вивчити питання реорганізації Державіаслужби


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів вивчити питання реорганізації Державної авіаційної служби в місячний строк. Про це йдеться в указі президента №535/2015 від 4 вересня, яким вводиться у дію рішення РНБО від 20 липня «Про заходи щодо захисту національних інтересів України в галузі авіації».

Також Порошенко доручив Кабміну вивчити питання оптимізації держрегулювання використання повітряного простору й удосконалення функцій із регулювання питань аеронавігаційного обслуговування, організації повітряного простору, держнагляду в галузі цивільної авіації.

Раніше сьогодні уряд звільнив голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

2 липня Кабмін вирішив відсторонити від виконання посадових обов’язків голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

1 липня парламентський комітет з питань транспорту направив матеріали про діяльність керівництва Державної авіаційної служби до Генеральної прокуратури. Окрім цього, комітет також вирішив звернутися до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка щодо відповідності Антонюка займаній посаді.

У комітеті заявили, що головна претензія до керівника Державіаслужби полягає у сприянні монополізації ринку авіаперевезень однією компанією.

У червні президент України Петро Порошенко оголосив про службове розслідування щодо діяльності голови Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка і усунення його з посади на час розслідування.

XS
SM
MD
LG