Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк звітуватиме у Раді 16 лютого – депутати


Арсеній Яценюк (©Shutterstock)
Арсеній Яценюк (©Shutterstock)

Звіт уряду України за минулий рік відбудеться в парламенті 16 лютого. Про це, за результатами зустрічі фракцій з президентом, повідомив заступник фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко.

«Обговорювалися лише питання звіту уряду. Є погоджена позиція і прем’єр-міністр, який був на зустрічі сказав, що 16 числа буде готовий», – заявив він.

Кононенко додав, що до 2 лютого члени уряду мають подати на розгляд парламенту письмовий звіт своєї діяльності. Також це підтвердив і голова «Народного фронту» Максим Бурбак.

«Відбулася конструктивна бесіда, обговорили питання стосовно порядку денного завтрашнього дня. Все-таки призначили і погодили дату звіту уряду – це 16 лютого. Але найголовніше, що прозвучала вимога прем’єр-міністра, який попросив фракції коаліції, щоб вони визначилися: працюють вони в реальній коаліції, чи разом з «Опоблоком» перебувають в опозиції», – додав Бурбак.

Змінити уряд вимагають фракції «Самопоміч» і «Батьківщина». Натомість «БПП» виступає спершу за звіт Кабміну і лише тоді за кадрові зміни, при цьому про заміну прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, який раніше заявляв, що готовий до відставки, не йдеться.

XS
SM
MD
LG