Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Україна готова до безвізового режиму


(ілюстративне фото)
(ілюстративне фото)

Україна виконала всі необхідні кроки для запровадження безвізового режиму з Європейським Союзом, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. За його словами, про це свідчить фінальний звіт Європейської Комісії.

У Києві під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром та міністром закордонних справ і міжнародного розвитку Франції Жаном-Марком Еро, Арсеній Яценюк наголосив, що український уряд очікує введення безвізового режиму з ЄС для українських громадян.

«Це буде реальний, відчутний результат», – цитує Яценюка прес-служба Кабміну.

Під час зустрічі у Києві в понеділок керівник німецького зовнішньополітичного відомства Франк-Вальтер Штайнмайєр висловив стурбованість українською політичною кризою і наголосив на необхідності проведення реформ в Україні.

«Я сподіваюся, що в українському парламенті будуть вжиті належні рішення, що гарантують стабільність у майбутньому, що буде передумовою для руху на шляху реформ… Я з нетерпінням очікую обміну думками щодо прихильності української влади проведенню реформ», – заявив він.

Штайнмайєр та його французький колега Еро перебувають в Україні з дводенним візитом. Запланована також їхня зустрічі з президентом України Петром Порошенком та іншими українськими політиками.

XS
SM
MD
LG