Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники припинили роботу КПВВ «Мар’їнка» на лінії контакту через обстріл


Державна прикордонна служба України повідомила, що за рішенням начальника Краматорського загону через обстріл було припинено пропускні операції в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка».

За повідомленням, цей пункт, що на краю міста Мар’їнки на околиці окупованого Донецька, обстріляли бойовики з кулемета великого калібру, внаслідок чого були поранені дві цивільні особи. Лікарі викликаної швидкої допомоги надали потерпілим допомогу, їхній стан нині задовільний, інформують прикордонники.

Інформацію про закриття «Мар’їнки» підтвердив і радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, що якраз перебував у регіоні й відвідував контрольні пункти в’їзду-виїзду. «Пункт пропуску закрито у зв’язку з атакою російських бойовиків. Особовий склад ДПСУ приведений у стан підвищеної бойової готовності і здатен дати відсіч будь-якій агресії», – написав він у фейсбуці.

Донецькі сепаратисти, зі свого боку, заявили, ніби вогонь по мирних мешканцях відкрили самі українські силовики на своєму власному пункті пропуску.

Раніше контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії контакту на Донбасі вже багато разів були змушені припиняти роботу через обстріли з боку підтримуваних Росією сепаратистів чи російських військ, що воюють на їхньому боці.

XS
SM
MD
LG