Доступність посилання

ТОП новини

НАБУ: військового прокурора АТО Кулика офіційно підозрюють у незаконному збагаченні


Детективи Національного антикорупційного бюро України підозрюють військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика у незаконному збагаченні, повідомляє прес-служба бюро.

Як повідомляють у НАБУ, сьогодні вранці за місцем проживання Кулика провели обшуки.

У відомстві зазначають, що після завершення цих слідчих дій детективи НАБУ Кулику повідомили про підозру, проте за присутності понятих військовий прокурор сил АТО відмовився отримати письмове повідомлення про підозру, після чого зачинився у власному помешканні.

У НАБУ наголошують, що, відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, Кулик вважається особою, якій повідомлено про підозру, оскільки цей факт зафіксований на відеозапис у присутності двох понятих.

У грудні минулого року детективи НАБУ повідомили про досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагаченнявійськового прокурора сил АТО Костянтина Кулика.

Перед цим журналісти видання «Донецька правда» заявили, що Кулик, а також його близькі родичі стали власниками кількох дорогих квартир у Києві. Раніше про ці ж факти повідомив сержант військової служби правопорядку Краматорська Олександр Ружанський, якого судять за «хуліганство». Ружанський стверджує, що справу проти нього фабрикують через оприлюднений компромат на військового прокурора. Костянтин Кулик тоді відмовився коментувати звинувачення.

XS
SM
MD
LG