Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада призначила Нестора Шуфрича міністром із питань надзвичайних ситуацій


Його кандидатуру запропонував парламентові прем’єр-міністр Віктор Янукович. Досі Нестор Шуфрич був депутатом Верховної Ради Криму. Він є першим заступником голови Соціал-демократичної партії України (об’єднаної). Президент Віктор Ющенко у вересні призначив колишнього голову МНС Віктора Балогу головою свого Секретаріату. Відтоді посада міністра з питань надзвичайних ситуацій залишалася вакантною.


За це у вівторок проголосували 249 депутатів.

Його кандидатуру запропонував парламентові прем’єр-міністр Віктор Янукович.

Президент Віктор Ющенко у вересні призначив колишнього голову МНС Віктора Балогу головою свого Секретаріату.

Відтоді посада міністра з питань надзвичайних ситуацій залишалася вакантною.

Досі Нестор Шуфрич був депутатом Верховної Ради Криму. Він є першим заступником голови Соціал-демократичної партії України (об’єднаної).

Сьогодні Віктор Янукович, представляючи Шуфрича апарату Міністерства, назвав це призначення не випадковим. Глава уряду наголосив на здатності пана Шуфрича ефективно реагувати на будь-які обставини.

Прем’єр-міністр побажав новопризначеному міністру не допустити катастроф, подібних новобогданівській.

Він порадив пану Шуфричу тісно співпрацювати в цьому питанні з главою Міноборони Анатолієм Гриценком.

У серпні цього року на складах боєприпасів поблизу села Новобогданівка, що на Запоріжжі, почалася пожежа, після чого вибухнули боєприпаси. З території військової частини евакуювали всіх працівників і жителів навколишніх сіл. Інцидент на військових складах під Новобогданівкою – третій за останні два роки.
XS
SM
MD
LG