Доступність посилання

ТОП новини

ЄС закликає Україну прискорити реформи і боротися з корупцією


Про це заявила Комісар Євросоюзу з зовнішніх відносин і політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер на зустрічі в Брюсселі з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Україна потребує політичної стабільності, має активніше здійснювати реформи, провести реформу судової системи, активніше боротися з корупцією, поліпшувати бізнес-клімат, вважає єврокомісар. Вона висловила задоволення тим, що віднині Україна та Євросоюз мають спрощений режим оформлення віз. За словами Ферреро-Вальднер, підготовка нової посиленої угоди між Євросоюзом та Україною йде за планом.


Про це заявила Комісар Євросоюзу з зовнішніх відносин і політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер на зустрічі в Брюсселі з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Україна потребує політичної стабільності, має активніше здійснювати реформи, провести реформу судової системи, активніше боротися з корупцією, поліпшувати бізнес-клімат, вважає єврокомісар.

Вона висловила задоволення тим, що віднині Україна та Євросоюз мають спрощений режим оформлення віз.

За словами Ферреро-Вальднер, підготовка нової посиленої угоди між Євросоюзом та Україною йде за планом.

Комісар Євросоюзу з зовнішніх відносин і політики сусідства повідомила, що 14 лютого вона поїде до Києва на зустріч міністрів країн Чорноморського регіону.

Під час сьогоднішньої зустрічі Ферреро-Вальднер і Тимошенко приділили основну увагу енергетичній співпраці.

Матеріали до теми:

• Хав’єр Солана: «У відносинах з ЄС Україна має у більшості випадків м’яч на своєму полі. Країна має провести реформи» • Комісар ЄС із торгівлі їде до Києва, щоб розпочати переговори про створення зони вільної торгівлі між ЄС та Україною • Тимошенко продовжує візит до Брюсселя
XS
SM
MD
LG