Доступність посилання

ТОП новини

Путін: Росія не перешкоджатиме наміру України вступити до НАТО, але буде змушена націлити на неї свої ракети, якщо Україна вступить до Альянсу і погодиться розмістити у себе американські елементи ПРО


Про це Президент Росії Володимир Путін заявив на спільній з Президентом Віктором Ющенком прес-конференції в Москві. Зі свого боку Віктор Ющенко наголосив, що співпраця України з НАТО не спрямована проти якоїсь третьої країни, в тому числі Росії.


Про це Президент Росії Володимир Путін заявив у вівторок на спільній з Президентом Віктором Ющенком прес-конференції в Москві.

Зі свого боку Віктор Ющенко наголосив, що співпраця України з НАТО не спрямована проти якоїсь третьої країни, в тому числі Росії. Він нагадав, що українська Конституція не передбачає створення в країні військових баз іноземних держав і блоків.

Віктор Ющенко також повідомив, що Україна і Росія домовилися проводити консультації щодо євроатлантичної інтеграції України.

Переговори в Москві охоплювали широке коло питань, одним з яких була російська опозиція можливому вступу України в НАТО.

Матеріали до теми:

• Путiн пiдписав закон про розірвання угоди з Україною щодо систем запобігання ракетним нападам

• Президент Росії ратифікував угоду з Україною щодо продовження терміну експлуатації ракетного комплексу «Сатана»
XS
SM
MD
LG