Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко виключає можливість позачергових виборів Президента в Україні


Таку думку Прем’єр-міністр висловила на конференції «Україна-Європейський Союз» у Брюсселі. «Я думаю, що вони будуть у встановлений термін, ніяких сюрпризів тут не буде», – сказала Тимошенко, відповідаючи на запитання.


Таку думку Прем’єр-міністр висловила у понеділок на конференції «Україна-Європейський Союз» у Брюсселі.

«Я думаю, що вони будуть у встановлений термін, ніяких сюрпризів тут не буде», – сказала Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання.

Вона відзначила необхідність якнайшвидшого внесення змін у Конституцію для забезпечення політичної стабільності в країні.

Прем’єр також висловилася проти двовладдя і відзначила, що якщо буде ухвалено рішення щодо переходу на президентську форму правління, то уряд підкориться цьому.

В іншому разі, на думку Тимошенко, якщо буде ухвалено рішення на користь парламентської форми правління, то Президент зобов''язаний буде поділитися своїми повноваженнями з іншими гілками влади.

* * * * * * * * * * * Наприкінці січня депутат Верховної Ради Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів), в ефірі телекомпанії «Перший Національний», спрогнозував ініціювання Тимошенко позачергових виборів Президента восени.

Матеріали до теми:

• Юлія Тимошенко у Брюсселі прочитала лекцію бізнесменам та політикам • Прем’єр Юлія Тимошенко розпочала візит до Брюсселя, де візьме участь в засіданні Ради з питань співпраці між Україною та ЄС
XS
SM
MD
LG