Доступність посилання

ТОП новини

Тіла двох українських моряків знайшли в Гонконзькій протоці


Радіо Сянгана повідомило, що перше тіло було виявлене у вівторок увечері біля дверей в машинне відділення. Пізніше рятувальники знайшли друге тіло. Відтак зниклими без вісти залишаються 16 українських моряків. Українське судно «Нафтогаз-67» затонуло в суботу через зіткнення з китайським кораблем. На судні перебували 25 осіб: 24 українці і один представник Китаю. Сімох членів екіпажу (6 українців і одного китайця) вдалося врятувати.


Радіо Сянгана повідомило, що перше тіло було виявлене у вівторок увечері біля дверей в машинне відділення. Пізніше рятувальники знайшли друге тіло.

Відтак зниклими без вісти залишаються 16 українських моряків.

Керівник прибулої напередодні в Сянган (Гонгкок) української делегації Василь Шевченко сказав журналістам, що українська бригада експертів планує негайно виїхати до місця подій.

Українське транспортно-буксирне судно «Нафтогаз-67» затонуло в суботу через зіткнення з китайським кораблем у Гонконзькій протоці.

На судні перебували 25 осіб: 24 українці і один представник Китаю. Сімох членів екіпажу (6 українців і одного китайця) вдалося врятувати.

На даний момент судно лежить на глибині 35 метрів.

Матеріали до теми:

• Доля 18 українських моряків досі невідома
XS
SM
MD
LG