Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила провадження за статтею «умисне вбивство» через зникнення Ульянової


У Дніпропетровську через зникнення керівника люстраційного комітету Штабу національного захисту області, кандидата в народні депутати розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Про це у п’ятницю поінформували в центрі громадських зв’язків обласної міліції.

За даними з міліції, повідомлення про зникнення жінки надійшло до правоохоронців у четвер увечері.

«Було встановлено, що Таміла Володимирівна 23.10.2014 о 17:50 вийшла з дому, та надалі зв’язок з нею зник. Розпочато досудове слідство», – йдеться у повідомленні міліції.

У Дніпропетровську в четвер увечері зникла керівник люстраційного комітету Штабу національного захисту області Таміла Ульянова, повідомили в люстраційному комітеті.

Її колега по люстраційному комітету Андрій Немировський сказав Радіо Свобода, що активістка повідомила йому, що має вийти з дому на прохання слідчого, аби передати тому документи. З того часу, каже Немировський, зв’язку з нею немає.

Заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов на сторінці в соціальній мережі припустив, що Ульянову могли заарештувати, але Генеральна прокуратура спростувала цю інформацію.

XS
SM
MD
LG