Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко не ходить на допити до ГПУ, бо вона не допитує Клюєва і «регіоналів»


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко не з’являється на допити до Генеральної прокуратури у справі щодо спроби підкупу членів його фракції Сергієм Клюєвим через те, що слідчі лише «імітують бурхливу діяльність». Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

«Чому я не ходжу на допити до Генеральної прокуратури? Тому що Генеральна прокуратура випустила Клюєва за гроші, дала можливість йому втекти, а тепер імітують бурхливу діяльність у розслідуванні його злочинів», ­– ­зазначив Ляшко.

«Якщо Генеральна прокуратура обурюється тим, що я сто днів не ходжу на допити, у мене є запитання: а скільки разів за ці сто днів вони викликали Бойка (Юрій Бойко, депутат від «Опозиційного блоку» – ред.), Клюєва і всіх інших регіоналів?» – додав депутат.

21 серпня Генеральна прокуратура заявила, що Олег Ляшко 100-й день не з’являється на допит у справі щодо пропонування депутатам фракції «Радикальної партії» хабаря за неголосування за зняття депутатської недоторканності із Сергія Клюєва. Раніше Олег Ляшко сам подав скаргу про спробу підкуп до Генпрокуратури. У ГПУ заявили, що ігнорування Ляшком викликів слідчого унеможливлює висунення додаткових обвинувачень Сергієві Клюєву.

XS
SM
MD
LG