Доступність посилання

ТОП новини

На утримання Представництва президента України в Криму в 2016-му витратили 200 тисяч гривень – #Точно


Майже 202,6 тисячі гривень витратило Представництво президента України в Автономній Республіці Крим на власне утримання за перші два місяці 2016 року. Така інформація міститься на порталі використання публічних коштів e-data, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Більшість грошей витратили на податки, оплату житлово-комунальних послуг і заробітну плату. Зокрема, в січні персонал Представництва отримав зарплатою 39 803 гривні, а в лютому – 54 828 гривень. За комунальні послуги сплачено 38 633 гривень. 705 гривень витратили на купівлю прапорів Євросоюзу.

У січні цього року президент указом схвалив граничну численність Представництва в Автономній Республіці Крим у кількості 28 штатних одиниць.

Також указом на Представництво покладене завдання активізувати роботу у взаємодії з іншими органами влади щодо сприяння додержанню прав і свобод громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї на материкову Україну.

Від травня 2014 року Представництво президента України в Криму тимчасово розміщене в Херсоні через незаконну анексію Росією Криму.

Як повідомлялося раніше, запуск Державної служби з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в 2015 році уряд профінансував лише на 7,6%: видатки становили 182,5 тисячі гривень при запланованих 2,38 мільйона гривень.

XS
SM
MD
LG