Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі активісти вийшли на мітинг через події в Мукачеві (фотогалерея)

Сьогодні о 9-й годині біля будівлі Запорізької облдержадміністрації розпочалася акція на підтримку бійців «Правого сектору» в Мукачеві. У мітингу беруть участь представники запорізької організації «Правого сектору», Жіночої сотні Запоріжжя та Народної ради, які принесли з собою саморобні плакати, прапори України та «Правого сектору». Організатори заявляють про безстроковий характер акції.

«Провести чесне розслідування, перш за все – це одна з вимог. Друге – зняття представників прокуратури та Авакова. Поки що лише вимоги, що висуває Київ, ми підтримуємо», – розповів очільник запорізької організації «Правого сектору» Олександр Таран.

11 липня вдень у Мукачеві виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланя. Загинули щонайменше двоє людей, поранених понад десять.

Зображення 16x9

Євгенія Назарова

Співпрацює з Радіо Свобода з 2015 року. Народилася в 1985 році у Запоріжжі. У 2007 році закінчила історичний факультет, а у 2011 році – аспірантуру Запорізького національного університету. Має ступень кандидата історичних наук. Із 2013 року працює у сфері журналістики.

XS
SM
MD
LG