Доступність посилання

ТОП новини

У Міноборони заявили про успішну авторизацію 150 тисяч людей у застосунку «Резерв+»


 Міноборони нагадали, що дані потрібно оновити до 16 липня, це можна зробити кількома способами, зокрема, через застосунок «Резерв+»
Міноборони нагадали, що дані потрібно оновити до 16 липня, це можна зробити кількома способами, зокрема, через застосунок «Резерв+»

У Міноборони України заявили, що станом на 10:40 150 000 громадян вже успішно авторизувалися у застосунку «Резерв+», який використовується для оновлення облікових даних.

За даними, відомства ще сотні тисяч запитів – у черзі.

У міністерстві наголошують, що застосунок захищений від DDOS-атак та намагань військ РФ його зламати, тому функція авторизації може працювати не у всіх одночасно.

Технічна команда працює 24/7, виправляє всі помилки та реагує на зауваження, додають у Міноборони.

Сьогодні, 18 травня, набув чинності закон про мобілізацію. Серед іншого, він передбачає, що всі військовозобов’язані, призовники та резервісти віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані – номер мобільного телефону, фактична адреса проживання та email (за наявності). У Міноборони нагадали, що це потрібно зробити до 16 липня, дані можна оновити кількома способами:

  • через застосунок «Резерв+»
  • у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП)
  • у Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП)

Верховна Рада 11 квітня ухвалила закон про вдосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Це рішення підтримали 283 народні депутати – переважно із владної партії «Слуга народу» та союзних їй фракцій і груп. Із остаточного варіанту документа зникло положення про умови демобілізації військових. 16 квітня закон підписав президент України Володимир Зеленський.

Форум

XS
SM
MD
LG