Доступність посилання

ТОП новини

Двоє з трьох обвинувачених у справі Оксани Макар частково визнали провину


Двоє з трьох обвинувачених у справі про вбивство Оксани Макар частково визнали сьогодні свою провину в перебігу слухання, яке проходило у відкритому режимі в Центральному районному суді Миколаєва, третій провини не визнав.

B обвинувальному висновку, який зачитали в залі суду і який цитує агентство УНІАН, мовиться, що «всі троє обвинувачених, розуміючи безповоротність ситуації, коли в Оксани на шиї вже були сліди задушення й на тілі видно побої, бажаючи приховати сліди злочину, почали переслідувати мету вбивства шляхом спалювання тіла, що у результаті не дозволило б ідентифікувати тіло».

Раніше сьогодні розпочалося перше судове засідання з розгляду по суті справи про вбивство Оксани Макар. Центральний районний суд Миколаєва ухвалив рішення про відкрите судове слухання, задовольнивши клопотання прокурора про це. Закритими залишаться тільки окремі засідань, де вивчатимуть докази інтимного характеру, повідомила Генеральна прокуратура.

Обвинувачені, як вважають, на початку березня спочатку мали інтимні стосунки з 18-річною миколаївською дівчиною, а потім намагалися задушити й спалити її. Після кількох тижнів перебування Оксани Макар в опіковому центрі врятувати її все-таки не вдалося: 29 березня дівчина померла.
XS
SM
MD
LG