Доступність посилання

ТОП новини

Обвинувачуваний у вбивстві Оксани Макар заявив про невинуватість


Cлухання кримінальної справи підозрюваних у зґвалтуванні та спробі спалення 18-річної Оксани Макар, Миколаїв, 24 травня 2012 року
Cлухання кримінальної справи підозрюваних у зґвалтуванні та спробі спалення 18-річної Оксани Макар, Миколаїв, 24 травня 2012 року
Один із обвинувачуваних у справі Оксани Макар Євген Краснощок не розкаюється в скоєному і стверджує, що ні в чому не винен.

Як повідомив у адвокат потерпілої Микола Катеринчук, про це Краснощок заявив сьогодні під час чергового судового засідання у справі Макар, яке проходить у закритому режимі, інформує агентство УНІАН.

Адвокат розповів, що підсудний стверджує, що ні в чому не винен, оскільки, за його словами, «не вбивав, не ґвалтував. Тільки каже, що недовгий час придушив жертву, але вона залишалася живою, оскільки він промацав пульс».

«На запитання судді, чи розкаюється він, Краснощок сказав «ні». Винними в тому, що сталося, він вважає свою матір і матір Оксани Макар і ніяк більше це не пояснив», – сказав Катеринчук.

«На запитання прокуратури, суддів і наші, в тій частині, де йдеться про скоєння злочину – згвалтування і вбивство Оксани Макар – він каже, що нічого не пам`ятає, – додав адвокат. – Він повністю спростовує свідчення Погосяна і Присяжнюка щодо епізодів, пов`язаних з тим, що він наступав на горло жертві і таким чином хотів задушити її».

Сьогодні в суді продовжується допит третього обвинувачуваного – Краснощока і планується заслухати потерпілу – матір Оксани Тетяну Суровицьку.

Обвинувачені, як вважають, на початку березня спочатку мали інтимні стосунки з 18-річною миколаївською дівчиною, а потім намагалися задушити й спалити її. Після кількох тижнів перебування Оксани Макар в опіковому центрі врятувати її все-таки не вдалося: 29 березня дівчина померла.
XS
SM
MD
LG