Доступність посилання

ТОП новини

Кримські журналісти написали Януковичу щодо наклепу (ВІДЕО)


Кілька десятків кримських журналістів провели в Сімферополі акцію протесту проти намірів депутатів запровадити кримінальну відповідальність за наклеп. Зранку у вівторок біля будівлі Постійного представництва Президента України в Криму журналісти, які представляють різномовні державні, комунальні і приватні мас медіа, підтримали вимоги своїх колег з інших регіонів України скасувати відповідний законопроект, поданий раніше народним депутатом Віталієм Журавським і підтриманий парламентською більшістю у першому читанні.

Учасники акції тримали в руках чисті білі аркуші паперу і плакати без текстів. Як пояснив один з ініціаторів акції Заїр Акадиров, таким чином журналісти символічно показали те, що буде після вступу в дію закону, який запроваджує кримінальну відповідальність для журналістів – вони не зможуть писати.
Кримські журналісти проти криміналізації наклепу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Під час акції стало відомо, що Верховна Рада України відкликала законопроект про криміналізацію відповідальності за наклеп. Проте кримські журналісти підписали заяву з протестом проти ухвалення такого закону і в майбутньому й передали її постійному представникові Президента в Криму. Той пообіцяв оперативно передати його главі держави.
XS
SM
MD
LG