Доступність посилання

ТОП новини

Арсен Мірзоян: від мартену на поп-сцену


 Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)
Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)
Запоріжжя – Він отримав визнання багатьох шанувальників, його портрети висять на стінах дівчат, які заучують напам’ять слова пісень. Здається, 34-річний запорізький співак Арсен Мірзоян досяг чимало. Втім6 у перерві між концертами та зйомками музикант одягає робочий одяг і йде працювати… на завод. Як виявилось, бригадир Арсен Мірзоян на особливому рахунку і тут.

На поп-сцені Арсен Мірзоян з’явився рік тому. Намагання бути відвертим у текстах та імідж «справжнього чоловіка» сподобалися жіночій аудиторії.

Розшукати Арсена Мірзояна у Запоріжжі Радіо Свобода було легко. Він часто буває у невеличкому, затишному кафе у самому центрі міста. Там його гурт щотижня грає камерні концерти, там він зустрічається з друзями, колегами по цеху та журналістами. Бармен нас попередив, що серйозно спілкуватися із Арсеном не можна і тоді все буде «окей».
Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)
Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)

Формула успіху

Успіх − це роки репетицій, каже Арсен. Відтоді, як взяв до рук гітару, він змінив безліч гуртів, де виступав. Під час та після навчання у виші Арсен брав участь у Клубі веселих та кмітливих. Здобувши диплом інженера, він влаштувався на завод «Мотор Січ», згодом – на «Запоріжсталь», де бригадиром працює і нині. Так вже 12-й рік поспіль робочий день відомого співака розпочинається, коли більшість українців ще спить.

З п’ятої ранку до дванадцятої дня відбувається найцікавіше, коли ти їдеш на роботу, коли ти чуєш, про що говорять люди
Арсен Мірзоян
«З п’ятої ранку до дванадцятої дня відбувається найцікавіше, коли ти їдеш на роботу, коли ти чуєш, про що говорять люди. Коли ти приїжджаєш на роботу, коли кожен день щось нове. Це – життя!», – ділиться емоціями співак.

На Запоріжсталі Арсен працює на основному виробництві. Його бригада забезпечує безперебійну роботу мартенівського та доменного цехів. Радіо Свобода співак зізнався: він планує полишити металургію і зайнятись музикою професійно. Про роки на заводі не шкодує.

Хоч перемоги на пісенних конкурсах не принесли очікуваного результату і продюсери не стоять у черзі з контрактами, Арсен дивиться у майбутнє з оптимізмом. Нещодавні гастролі Західною Україною довели, що його музика має попит.
Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)
Арсен Мірзоян (фото сайту arsen-music.com.ua)

Причини для оптимізму співака є. Торік Арсен записав перший свій професійний альбом, з якісним звуком та аранжуванням. Проїхав країною з концертами, де йому акомпанувала молода співачка Антоніна Матвієнко. У найближчому майбутньому він планує додати сенсу українському шоу-бізнесові, амбітно пообіцяв співак.

Війна попсі!

Попса кошмарить шоу-бізнес! Примітивна музика з примітивним написанням текстів. Те, що потрібно п’яному натовпу. Поки що це спрацьовує
Арсен Мірзоян
«Попса кошмарить шоу-бізнес! Примітивна музика з примітивним написанням текстів. Те, що потрібно п’яному натовпу. Поки що це спрацьовує», – констатує музикант.

Але життя Арсена Мірзояна – не лише гітара та мартенівські печі. Через концерти та роботу катастрофічно бракує часу на дружину та двох синів, не приховуючи суму, говорить співак. Він бачить родину вкрай рідко. Але кожен обирає свій шлях самотужки. Та й попереду новорічні свята! А це, як відомо, гаряча пора для артиста.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG