Доступність посилання

ТОП новини

У ДТЕК заявили, що мають намір збільшити кількість шахтарів «Свердловантрациту»


Компанія ДТЕК заявила в понеділок, що планує збільшити чисельність шахтарів свого підрозділу ДТЕК «Свердловантрацит» у Луганській області за планом реструктуризації цього підприємства, а не зменшувати її.

«У рамках оптимізації організаційної структури ДТЕК «Свердловантрацит», до якого входить шахта «Червоний партизан», планується збільшити чисельність працівників підземних професій на півсотні людей. Ніяких масових скорочень не буде і не планувалося», – заявив керівник департаменту взаємодії з вугільними профспілками ДТЕК Руслан Богданов, слова якого навела прес-служба холдингу.

Заява ж Незалежної профспілки міста Свердловська Луганської області, де розташована шахта «Червоний партизан», про майбутні масові скорочення безпідставна, заявив він.

На засіданні робочої групи при Луганській облдержадміністрації Богданов також заявив, що в ДТЕК не бачать підстав скасовувати наказ про оптимізацію «Свердловантрациту», як того вимагає Незалежна профспілка міста Свердловська. За його словами, адміністрація підприємства дотримала всі права працівників.

Минулого тижня члени Незалежної профспілки Свердловська зайняли кабінет директора шахти «Червоний партизан», вимагаючи скасувати наказ про реорганізацію підприємства. Вони заявляли, що передбачена наказом зміна організаційної структури «Свердловантрациту» передбачає скорочення виробництва і масові звільнення працівників.
XS
SM
MD
LG