Доступність посилання

ТОП новини

У Пакистані організатор антиурядового протесту оголосив про домовленість із владою


Мухаммад Тагір-уль-Кадрі виступає перед прихильниками після переговорів із представниками урядової коаліції, 17 січня 2013 року
Мухаммад Тагір-уль-Кадрі виступає перед прихильниками після переговорів із представниками урядової коаліції, 17 січня 2013 року
У Пакистані ісламський діяч Мухаммад Тагір-уль-Кадрі, який організував цього тижня масовий противладний протест у столиці Ісламабаді, заявив у четвер, що на переговорах із представниками уряду досяг із ними домовленості.

Тепер, сказав він тисячам прихильників, письмовий документ про це направили на підпис до прем’єр-міністра Раджі Первеза Ашрафа.

Прихильники зустріли ці слова радісними вигуками і танцями.

Наразі не ясно, чи припинить ця домовленість уже чотириденний масовий протест у діловому центрі Ісламабада.

Тагір-уль-Кадрі, вимагаючи раніше переговорів із урядом, оголошував ультиматум, погрожуючи якимись неуточненими наслідками. Переговори почалися в четвер невдовзі після того, як його термін збіг.

Поміркований ісламський діяч Мухаммад Тагір-уль-Кадрі, відомий своїми виступами проти насильства, екстремізму і тероризму, вимагає від влади Пакистану демократичних, протикорупційних і виборчих реформ напередодні весняних виборів до парламенту.
XS
SM
MD
LG