Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: Тимошенко протягом двох хвилин мене не впізнавала


Олександра Кужель, Людмила Денісова, Сергій Власенко і Тетяна Слюз, Харків, 18 січня 2013 року
Олександра Кужель, Людмила Денісова, Сергій Власенко і Тетяна Слюз, Харків, 18 січня 2013 року
Захисник Юлії Тимошенко депутат Сергій Власенко заявляє про різке погіршення стану здоров’я колишнього прем’єра, яка перебуває в харківській лікарні.

Як повідомив Власенко, коли він зайшов до кімнати, в якій лежала Тимошенко і почав із нею говорити, то вона протягом двох хвилин не реагувала на його присутність.

«Вона була мертвяно бліда… Людина лежить повністю бліда, ні на що не реагує, не може відкрити очі, не піднімає руки. Впродовж двох хвилин вона мене не впізнавала. Я з нею розмовляв, а вона на мене не реагувала», – сказав Власенко.

За словами захисника Тимошенко, він викликав головного лікаря Михайла Афанасьєва. Екс-прем’єру почали надавати першу допомогу. Також до кімнати зайшли п’ятеро правоохоронців, начебто для слідчих дій. За словами Власенка, вперше за весь час перебування Тимошенко в лікарні Афанасьєв жорстко сказав їм, що екс-прем’єр не в змозі зараз говорити чи відповідати на питання.

Власенко наголосив, що про доставку Тимошенко в суд у справі ЄЕСУ за таких обставин йтися не може.

Інформацію про погіршення стану здоров’я Тимошенко підтверджують і жінки-депутати, які півтори доби були з нею в лікарні. Зокрема, вони заявляли по посилення болю і понижену температуру колишнього прем’єра.
XS
SM
MD
LG