Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: опозиція має створити єдину партію


Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко в День соборності закликала опозиційні сили до створення єдиної партії, спрямованої на боротьбу з владою.

«Ідеальний варіант – продовження об’єднавчих процесів опозиційних сил, створення єдиної партії, бо каток Партії регіонів може зупинити лише потужна опозиційна сила, яка матиме беззаперечну підтримку суспільства. Об’єднавчі процеси опозиційних сил із суспільством пришвидшать загибель цього колосу на глиняних ногах, яким насправді є режим Януковича», – йдеться у зверненні Тимошенко з нагоди Дня соборності, оприлюдненому на сайті партії «Батьківщина».

Вона також вважає, що головне завдання опозиції на найближчий період – це поглиблення єдності й створення стійкої, добре скоординованої, опозиційної коаліції у складі «Батьківщини», «Свободи» й УДАРу.

«Задля перемоги на президентських виборах 2015 року опозиційного кандидата наші фракції в парламенті мають не декларативно, а реально працювати, як годинник», – наголосила Тимошенко.

Також, за її словами, справжня соборність України можлива лише за умови приєднання до Європейського Союзу.

Раніше 22 січня в Україні відзначали День соборності. З 2012 року, згідно з указом Президента Януковича, цього дня відзначають День соборності і свободи.
XS
SM
MD
LG