Доступність посилання

ТОП новини

Герман: опозиція розcварена, Яценюк втрачає контроль


Депутат Верховної Ради Ганна Герман
Депутат Верховної Ради Ганна Герман
Верховна Рада ще має шанс запрацювати, але цьому заважають чвари в лавах опозиції. Таку думку висловила у прямій відеотрансляції на сайті Радіо Свобода депутат Ганна Герман (фракція Партії регіонів).

«Опозиція розсварена. Зараз вони переймаються тим, хто очолить фракцію «Батьківщини», оскільки Яценюк скаржиться, що він втрачає контроль. Вони займаються тим, до чого роками звикли», – наголосила Герман.

«Ми і далі будемо робити все, щоб діалог налагодити. Ми вчора ухвалили стільки рішень, скільки не ухвалили за попередні кілька місяців роботи Верховної Ради», – додала вона.

Графік роботи Верховної Ради на сьогодні передбачає проведення «години запитань до уряду». Опозиційні депутати напередодні ввечері залишили залу пленарних засідань парламенту, але сьогодні зранку поновили блокування.

Лідер опозиційної фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявляв у четвер, що в п’ятницю парламент працюватиме, якщо голова Верховної Ради Володимир Рибак повернеться до сесійної зали і поставить на розгляд питання, яких домагається опозиція. Ідеться про відставку уряду, про скасування пенсійної реформи і про призначення виборів мера і міської ради Києва.
XS
SM
MD
LG