Доступність посилання

ТОП новини

Заяви регіоналів про боротьбу з «міфічним фашизмом» не можна сприймати серйозно – «Свобода»


Партія регіонів своєю так званою боротьбою з фашизмом або нацизмом в особі Всеукраїнського об’єднання «Свобода» намагається приховати свою провальну політику в соціальній сфері, заявляють у Донецькій міській організації «Свободи».

«Провладна партія прагне відволікти увагу суспільства від справді реальних проблем у державі: тотальної корупції чиновницького апарату, корупції в системі охорони здоров'я, жалюгідного стану автодоріг, жахливої ситуації у ЖКГ тощо», – йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міськорганізації ВО «Свобода» – відповіді на прохання донецьких регіоналів до Мінюсту заборонити діяльність «Свободи» як неофашистської організації.

«Усі їхні заяви про боротьбу з міфічним фашизмом не можна сприймати серйозно», – підсумували в донецькій «Свободі».

Рада Донецької обласної організації Партії регіонів просить Міністерство юстиції офіційно заборонити діяльність ВО «Свобода» як неофашистської організації. В облорганізації Партії регіонів вимагають від народних депутатів України «ухвалити закон про посилення кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, публічне заперечення або виправдання злочинів фашизму, а від Міністерства юстиції – офіційної заборони ВО «Свобода» як нацистської та злочинної організації».

Всеукраїнський антифашистський марш «До Європи – без фашистів!» під егідою Партії регіонів стартує 14 травня. Завершиться антифашистський марш у суботу, 18 травня, на Європейській площі в Києві. 18 травня в центрі Києва має завершитися двомісячна акція опозиції «Вставай, Україно!».
XS
SM
MD
LG