Доступність посилання

ТОП новини

Янукович не зможе розраховувати на гарантії безпеки? (Огляд преси)


Київ – Газета «День» розповідає про п’ять причин, з яких в Партії регіонів знайшлися охочі публічно виступити проти європейського курсу України. Перша: у регіоналів стоїть завдання дещо потіснити лідера і фінансового спонсора «Українського вибору» Віктора Медведчука на проросійському полі. Кому це робити, як не депутатові від Партії регіонів. Причина друга: у Партії регіонів і її околицях достатньо багато тих, хто зацікавлений у вступі до Митного союзу. Передусім це ті, хто пов’язаний із військово-промисловим комплексом і продовжують військово-технічну співпрацю з Росією в авіаційному машинобудуванні та інших галузях. Вони справді багато втратять в разі припинення співпраці з північним сусідом, оскільки перебудуватися і вписатися у сферу виробництва комплектуючих для європейських та інших авіавиробників їм буде дуже важко. З іншими причинам активізації супротивників вступу в євроспільноту видання знайомить у статті «Iмітація «опозиційності».

Віктор Янукович зробив дві дуже великі помилки – обріс нерухомістю в Україні та ввів у володіння державними статками свою сім’ю. Будь-який колишній президент може домовитися про гарантії безпеки для себе. Але на дітей це не поширюється. А тут син Януковича всім насолив. Бізнесмени готові бігти до Ахметова й просити, щоб він забрав половину бізнесу просто так, бо ті заберуть усе. Після такого ніхто не дасть гарантій безпеки Януковичу. «Сім’ї» – тим більше. Про це в інтерв’ю «Газеті по-українськи» розповів колишній депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.

Літо наближається до кінця. І батьки вже замислюються про перспективи
майбутнього навчального року. Кожному хочеться бачити свою дитину серед кращих учнів класу, тому мами і тата готові розкривати гаманці, щоб оплатити додаткові заняття. Як стверджує газета «Сегодня», серпень – саме час для того, щоб знайти своїй дитині хороших репетиторів. Зазвичай досвідчені та професійні викладачі намагаються займатися з учнями системно і починають уроки з вересня. Про їхні розцінки і поради – яких викладачів обирати – видання радить у статті «Особистий вчитель».

Україна впевнено тримається в трійці світових лідерів із виробництва меду. Однак спроможна стати першою, переконує газета «День», обігнавши лідерів виробництва – Китай та США. Кліматичні та географічні умови дозволяють Україні продукувати багато соняшникового меду, який затребуваний у світі. Про те, що стоїть на перешкоді лідерству, йдеться в матеріалі «Пасічникам потрібні дешеві кредити».
  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG