Доступність посилання

ТОП новини

Уряд працює над усуненням перешкод у торгівлі з Росією – речник Азарова


Прем’єр України Микола Азаров із російським колегою Дмитром Медведєвим на зустрічі в Києві, 27 червня 2013 року
Прем’єр України Микола Азаров із російським колегою Дмитром Медведєвим на зустрічі в Києві, 27 червня 2013 року
Кабінет міністрів України вживає всіх можливих заходів для ліквідації проблем, що виникають у торгівлі з Росією, заявив речник прем’єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук’яненко.

«Уряд працює в напрямку ліквідації проблем, які створюються у взаємній торгівлі, і його не потрібно підштовхувати. Уряд сам зацікавлений, щоб усі перешкоди були усунені і інтересах розвитку взаємної торгівлі», – заявив Лук’яненко.

Водночас у Міністерстві доходів і зборів України, що відповідає за роботу митниці, Радіо Свобода відмовилися коментувати цю ситуацію. У прес-службі російської митниці також наразі не дають коментарів.

Раніше сьогодні Федерація роботодавців України, очолювана українським бізнесменом Дмитром Фірташем заявила, що Митна служба Росії від сьогодні включила до переліку «ризикових» всіх без винятку українських імпортерів, що фактично блокує весь український імпорт.

Цієї п’ятниці українські урядовці проводитимуть зустріч з російськими колегами з приводу ситуації, що склалася із забороною ввезення в Росії продукції української кондитерської компанії Roshen.
XS
SM
MD
LG